Headings

H1 lorem ipsum

 

Rajdhani Bold: 70 px
Linehight: 65
Letter spacing: 25
Color: 000000

H1 lorem ipsum

 

Rajdhani Bold: 70 px
Linehight: 65
Letter spacing: 25
Color: 000000

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

H2 lorem ipsum

Rajdhani Bold: 45 px
Linehight: 45
Letter spacing: 25
Color: 000000

H3 lorem ipsum

Rajdhani Bold: 36 px
Linehight: 46
Letter spacing: 25
Color: 000000

H4 lorem ipsum

Rajdhani Bold: 24 px
Linehight: 30
Letter spacing: 25
Color: 000000

H5 lorem ipsum

Rajdhani Bold: 18 px
Linehight: 0
Letter spacing: 25
Color: 000000

Lorem ipsum dolor sit amet, copy the following link into the website
you’ll use this resource on. If you want to know more, read the cons
adipiscing elit. Morbi obortis ligula euismod sed am augue nisl.

Ubuntu Light: 16 px
Linehight: 27
Letter spacing: 0
Color: 808080

Aris Universum

Auto-Moto u hap zyrtarisht më 15 korrik 2017.Motivimi ynë është forca jonë: shërbimi ndaj klientit, sepse kënaqësia e klientit është prioriteti ynë më i lartë. Shërbimet tona: shërbimi i të gjitha llojeve, riparimet, instalimi i komponentëve të pezullimit të kualitetit të lartë, akordimi i motorit. Provoni ne! Ne gjithashtu kemi shumë përvojë në zonën offroad dhe sigurisht kujdesemi për automjetet jashtë rrugës!

Kontakt

E hënë – E premte: 08:00 -17:00 E shtunë : 10:00 – 14:00 E diel : mbyllur
Abdullah Tahiri, Malishevë, Gjilan 60000 , Kosovo
+383 (0) 49 547 577 +49 (0) 175 893 1934
info@aris-universum.com support@aris-universum.com