Auto Moto

Aris-universum

Ne jemi 24/7 përkrahje për klientet tanë. Ju gjithmonë mund të mbështeteni tek AutoMoto jemi të shpejtë dhe për të kryejmë punën e duhur herën e parë.

ADRESA :  Aris Universum

  Auto-Moto u hap zyrtarisht më 15 korrik 2017.Motivimi ynë është forca jonë: shërbimi ndaj klientit, sepse kënaqësia e klientit është prioriteti ynë më i lartë. Shërbimet tona: shërbimi i të gjitha llojeve, riparimet, instalimi i komponentëve të pezullimit të kualitetit të lartë, akordimi i motorit. Provoni ne! Ne gjithashtu kemi shumë përvojë në zonën offroad dhe sigurisht kujdesemi për automjetet jashtë rrugës!

  Kontakt

  E hënë – E premte: 08:00 -17:00 E shtunë : 10:00 – 14:00 E diel : mbyllur
  Abdullah Tahiri, Malishevë, Gjilan 60000 , Kosovo
  +383 (0) 49 547 577 +49 (0) 175 893 1934
  info@aris-universum.com support@aris-universum.com