Image Alt
performance

Shërbimet

ADRENALINe AUTOMOTO

Servisim dhe mirmbajtje të veturave

Kompania ``AutoMoto Universum G-Lan`` kujdeset për ruajtjen e shëndetit të automjetit tuaj,mos hezitoni të sjellni veturën tuaj kur diqka ndjeni ( jo mir ) nga se tekniket tonë do te vlerësojnë makinën tuaj dhe të sigurojë për qdo gjë që ajo ka nevojë, nga mirëmbajtja rutinë,deri tek riparimi atyre.Kompania ``AutoMoto Universum G-Lan`` ju sigurojmë se makina juaj është në duar të sigurta, eksperienca 25 vjeqare nga shtetet të cilat sot janë bartëse të zhvillimit ekonomik të Europës: ( Gjermanisë,Austrisë,dhe Çekisë) ju garanton këtë.

Auto Moto

Service profesional i motorrit

Riparimi dhe mirëmbajtja e motorit

Motori është zemra e makinës dhe duhet të mirëmbahet mirë.

01

Riparimin e dritës së motorit

Nese ju ndezet drita e motorrit atëhere ju duhet të reagoni.

02

Riparimi i sistemit elektrik

Bateria është shtylla kurrizore e sistemit elektrik të automjetit tuaj.

03

Riparimi i rripave dhe zorrës

Dështimi i rripit ose zorrës mund të shkaktojë një motor të mbinxehur.

04

Riparimi i baterisë

Bateria është aq e dobët sa drita e kupolës mezi bën dritë.

05

Ngrohja dhe kondicionimi i ajrit

Ngrohja dhe ftohja e automjetit tuaj janë të nevojshme.

06

Aris Universum

Auto-Moto u hap zyrtarisht më 15 korrik 2017.Motivimi ynë është forca jonë: shërbimi ndaj klientit, sepse kënaqësia e klientit është prioriteti ynë më i lartë. Shërbimet tona: shërbimi i të gjitha llojeve, riparimet, instalimi i komponentëve të pezullimit të kualitetit të lartë, akordimi i motorit. Provoni ne! Ne gjithashtu kemi shumë përvojë në zonën offroad dhe sigurisht kujdesemi për automjetet jashtë rrugës!

Kontakt

E hënë – E premte: 08:00 -17:00 E shtunë : 10:00 – 14:00 E diel : mbyllur
Abdullah Tahiri, Malishevë, Gjilan 60000 , Kosovo
+383 (0) 49 547 577 +49 (0) 175 893 1934
info@aris-universum.com support@aris-universum.com