Image Alt
performance

Për ne

ADRENALINe AUTOMOTO

Për ne

Auto-Moto - u themelua më 15 korrik 2017.Dhe vjen në treg për ti ofruar klientëve të saj siguri maksimale dhe cilësore për automjetet e tyre,në mënyrë që problemet e tyre të jenë problemi jonë gjithashtu.Prioriteti ynë dhe motivi më i madhë është kënaqësia e konsumatorëve ,dhe mardhënia me ta.Motivi ynë është dëshira për ti bërë klientët të ndihen të sigurtë në automjetet e tyre.Ne kujdesemi për veturën tuaj edhe në rrugë apo ku që keni nevojë sepse ne garantojmë për punën tonë

FOUNDER / CEO

Aris Universum

Auto-Moto u hap zyrtarisht më 15 korrik 2017.Motivimi ynë është forca jonë: shërbimi ndaj klientit, sepse kënaqësia e klientit është prioriteti ynë më i lartë. Shërbimet tona: shërbimi i të gjitha llojeve, riparimet, instalimi i komponentëve të pezullimit të kualitetit të lartë, akordimi i motorit. Provoni ne! Ne gjithashtu kemi shumë përvojë në zonën offroad dhe sigurisht kujdesemi për automjetet jashtë rrugës!

Kontakt

E hënë – E premte: 08:00 -17:00 E shtunë : 10:00 – 14:00 E diel : mbyllur
Abdullah Tahiri, Malishevë, Gjilan 60000 , Kosovo
+383 (0) 49 547 577 +49 (0) 175 893 1934
info@aris-universum.com support@aris-universum.com