r a c e
ADRENALINe AUTOMOTO

Për ne

Auto-Moto - u themelua më 15 korrik 2017.Dhe vjen në treg për ti ofruar klientëve të saj siguri maksimale dhe cilësore për automjetet e tyre,në mënyrë që problemet e tyre të jenë problemi jonë gjithashtu.Prioriteti ynë dhe motivi më i madhë është kënaqësia e konsumatorëve ,dhe mardhënia me ta.Motivi ynë është dëshira për ti bërë klientët të ndihen të sigurtë në automjetet e tyre.Ne kujdesemi për veturën tuaj edhe në rrugë apo ku që keni nevojë sepse ne garantojmë për punën tonë

Founder / Ceo

Auto Moto

Service profesional i motorrit

Riparimi dhe mirëmbajtja e motorit

Motori është zemra e makinës dhe duhet të mirëmbahet mirë.

01

Riparimin e dritës së motorit

Nese ju ndezet drita e motorrit atëhere ju duhet të reagoni.

02

Riparimi i sistemit elektrik

Bateria është shtylla kurrizore e sistemit elektrik të automjetit tuaj.

03

Riparimi i rripave dhe zorrës

Dështimi i rripit ose zorrës mund të shkaktojë një motor të mbinxehur.

04

Riparimi i baterisë

Bateria është aq e dobët sa drita e kupolës mezi bën dritë.

05

Ngrohja dhe kondicionimi i ajrit

Ngrohja dhe ftohja e automjetit tuaj janë të nevojshme.

06
performance

Dynamic Racing Experience

Auto Moto

Aris Universum - Staff

Founder / Ceo

HAMBERGER HALILI

First Lady

saranda

Senior Designer

Ahmet Limani

Web Designer

Arben Bytyqi

Aris Universum

Galeria

Specifications

PAKOT NE OFFROAD

 • Pako Basic
 • 20
  10 minuta
  •   Vetura extra për off road
  •   Përkrahje gjat vozitjes
 • Pako Standart
 • 30
  20 minuta
  •   Vetura extra për off road
  •   Përkrahje gjat vozitjes
 • Pako Premium
 • 50
  30 minuta
  •   Vetura extra për off road
  •   Përkrahje gjat vozitjes

Aris Universum

Auto-Moto u hap zyrtarisht më 15 korrik 2017.Motivimi ynë është forca jonë: shërbimi ndaj klientit, sepse kënaqësia e klientit është prioriteti ynë më i lartë. Shërbimet tona: shërbimi i të gjitha llojeve, riparimet, instalimi i komponentëve të pezullimit të kualitetit të lartë, akordimi i motorit. Provoni ne! Ne gjithashtu kemi shumë përvojë në zonën offroad dhe sigurisht kujdesemi për automjetet jashtë rrugës!

Kontakt

E hënë – E premte: 08:00 -17:00 E shtunë : 10:00 – 14:00 E diel : mbyllur
Abdullah Tahiri, Malishevë, Gjilan 60000 , Kosovo
+383 (0) 49 547 577 +49 (0) 175 893 1934
info@aris-universum.com support@aris-universum.com